Ook in 2023: Tweedaagse regieversterkend leiderschap. De volgende tweedaagse is op 22 mei en 5 juni 2023. Schrijf je snel in!

Ben jij de school- of teamleider die je wilt zijn?

Terug naar de bedoeling van onderwijs.

Regieversterkend leiderschap gaat over regie geven aan je team. Dat is iets anders dan het vertrouwen op eigen inzicht of kunnen; het is het samen ondernemen en de ‘intrinsieke’ drijfveren en wijsheid van het team versterken.

Het is regie nemen wanneer  de school uit koers raakt en belangrijke waarden en daarmee relaties tussen mensen worden aangetast. Dit vraagt om leiderschap met een heldere bedoeling met oog voor het geheel. Iedereen doet ertoe. Een leider die weet hoe je ouders, leraren, OOP en leerlingen kan verbinden aan de waarden van de school.

En dat is nodig om in een veranderende tijd een koel hoofd en warm hart te houden. Dit alles vraagt veel van de vermogens van school- en teamleiders om te observeren, analyseren en luisteren met zowel je verstand als je intuïtie. De tweedaagse regie versterkend leiderschap staat in het teken van deze vermogens. Na deze intensieve en kleinschalige (max 20 pers.)  training ben je bewust van de leider die je kunt zijn.

Lees de folder

Interesse? Mail: elena@regieversterkendhandelen.nl

Accreditatie PO-register is aangevraagd.

Vijfdaagse inspirerend leiderschap

Data: 3 oktober, 11 november, 20 januari, 13 maart en 26 mei.

Accreditatie PO-register 45 punten. 

Met heel veel enthousiasme presenteren we de 5 daagse ‘Inspirerend leiderschap’ voor schoolleiders. Natuurlijk ben je ook hartstikke welkom als je leiderschapstaken hebt of ambieert leiding te geven in de toekomst.

De certificeringsaanvraag voor de herregistratie in het PO register is toegekend!

Het belooft een mooie training te worden op een prachtige locatie.

Meer weten? Zie de flyer of neem contact op.

Aanmelden: elena@regieversterkendhandelen.nl

Flyer inspirerend leiderschap

(Intern) begeleider, ZOCO of PBO’er in de 21e eeuw:

De volgende tweedaagse vindt begin 2023 plaats op 2 februari en 21 februari.

Ken jij de waarde van jouw rol?

De 21e eeuw vraagt om eigenheid, lef en verbinding. Een bewuste IB’er/ ZOCO die weet waar ze voor staat, draagt bij aan de persoonsvorming van jongeren en bewust leraarschap!


Om bewust te kunnen handelen is het van belang te weten welke IB’er je wilt zijn. Weten wat jij belangrijk vindt en hoe je dat professioneel uitdraagt. Tijdens deze dagen gaan we samen op zoek naar de invulling die je kunt geven aan het intern begeleiderschap die past bij deze tijd. Dit is afhankelijk van wie je als IB’er wilt zijn en welke visie de school heeft. Tijdens deze inspiratievolle tweedaagse gaan we ontdekken wat de nodige maatschappelijke competentieszijn met als doel te constateren wat dit vraagt van IB’ers van de 21e eeuw.

Welke rollen nemen IB’ers dan op zich? Wat wil je leerlingen meegeven? E-mail voor de informatie en het aanmeldformulier! Of bekijk de folder.

Bewustzijnsfestival 17 juni 2023

Op 17 juni 2023 vindt er een bewustzijnsfestival plaats. De locatie is inmiddels bekend: Land Art Delft.

De komende weken komt er meer informatie beschikbaar.

Houd hiervoor de website van Young Academy of Life goed in de gaten: www.youngacademyoflife.nl